STÍLUSTÁR

TALÁLD MEG ÖNMAGAD!

A tökéletes megoldás mellett, szem előtt kell tartani a stílus-, szín-, forma-, anyagharmóniájának megalkotását! Eme stílustárat azért hoztam létre, hogy megrövidítsem a tervezés menetét és értelmezhetővé tegyem az ügyfeleim gondolatait. 

Sok esetben érzékeltem, hogy az ügyfeleimnek nehézséget vagy kellemetlenséget, okoz annak a kérdésnek a megválaszolása, hogy milyen stílusban képzelik el a tervezendő környezetet. Gyakran ők maguk sem tudják mit is akarnak igazán, vagy akár túl sokat akarnak, és ködös az előttük lévő összkép!

A stílus, és inspirációs táram nekik készült.

Ez a tár az álltalában elterjedt belsőépítészeti és lakberendezési stílusokat, trendeket öleli fel. Rövid és lényegre törően megmutatja a stílusok sajátosságait, formavilágát, színeit és anyaghasználatát... Tematikusan végig pásztázva kiválaszthatjuk az általunk kedvelt anyagokat, színeket és összhatásokat...

Mediterrán

2018.06.02

A mediterrán stílusnak több válfaja létezik és vidékenként más-más jellegzetességekkel rendelkezik, így megkülönböztetünk Görög, provance-i, Toszkán és Spanyol mediterrán területeket.

Legfőbb stílusjegyek: A stílus alapvető jellemzője a légies, könnyed elegancia. Csak a természetes anyagok használata megengedett. Nincsenek bútorokkal telezsúfolt helyiségek, hanem minden szellős és átlátható.